8. des
Hilde Louise Asbjørnsen: Utgir sitt tiende album. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 
Swingende, forførende, flott og tett
Hilde Louise Orchestra imponerer igjen.

0
Publisert: 18.jun.2015 04.00
Oppdatert: 18.jun.2015 07.25

Grappa

Den drevne elegansen er umiskjennelig når musikalstjernen og jazzartisten Hilde Louise Asbjørnsen nå utgir sitt tiende album, «Don’t Stay for Breakfast». Asbjørnsen har ikke minst hatt suksess med «Chicago» på Oslo Nye, og inspirasjon herfra kan lett anes. Det er swingende saker det handler om, både dempet og direkte, forførende og flott, tett og flott. Hilde Louise Asbjørnsen har et sterkt personlig nærvær i alt hun gjør, og samme hvilket uttrykk hun velger, gjør hun det til sitt eget helt personlige. I noen låter tar hun det helt ned, men suget og drivet er der uansett, selv om det er intimt, dempet og nedtonet. Albumet er lekkert laget fra først til sist, fra Pushwagners stilige cover til sjumannsbandets swingende samspill.

Omtalt av Geir Vestad

terning 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke