buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Holder stilen

Publisert: 16.nov.2017 09:15
Oppdatert: 16.nov.2017 09:14

Artister: Sol i skuggeskog

Album: Den eine

Vurdert: Trioen Ingrid Lian-Bjørgum, Einar Lian-Bjørgum og Øyvind Sandum befinner seg på sitt tredje album fortsett i lett gjenkjennelig skuggeskog-sound, og kanskje er de enda sikrere i uttrykket. Sjangeren er i hovedsak lyriske viser, med et visst folkemusikkpreg. Det tekstlige er fortsatt viktig, for fra første låt er tekstene med på å bære den lyriske grunntonen. Nyskapende skal en kanskje ikke si det er, men det er vesentlige sentrallyriske verdier det kretser rundt; lengsel og håp, nærhet og tilhørighet. Kanskje kunne de tre ha dristet seg til å søke noe videre i det tekstlige denne gangen; det hadde nok vært rom for enda større spenn. Men samtidig har de dyrket uttrykket sitt til en myk og stilig eleganse som gjør «Den eine» til det klart beste av de tre albumene deres.

Omtalt av: Geir Vestad

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat