buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Julehygge: Lewi Bergrud, Nora Jabri og Knut Anders Sørum spilte julekonserten «Blåtoner» for nesten 400 publikummere i Herredsvang tirsdag kveld.Begge Foto: Kristian Einang
 
Hyggelige blåtoner
Suksesshistorien om Herredsvang fortsetter. Nesten 400 mennesker var på plass under tirsdagens julekonsert.

Publisert: 13.des.2016 23:15
Oppdatert: 13.des.2016 23:34

– Jeg har stor interesse for musikk, og her kan jeg kombinere den vanlige driften med musikalske opplevelser, sier Herredsvang-driver Bjørn Inge Sandvold.

Trengte betenkningstid

Herredsvang har utviklet seg til å bli et populært samlingspunkt i distriktet, men i løpet av det siste året har det vært langt færre konserter enn tidligere.

– Vi hadde seks måneder med betenkningstid, men nå har vi fått på plass en ny avtale med utleier. Da måtte vi si ja til å hoppe på igjen, sier Sandvold.

Driveren forteller at han har mottatt mange tilbakemeldinger fra konsertsultne mennesker i løpet av det siste året.

– Tilbakemeldingene har vært veldig positive, og mange var klare på at de savnet kvelder som dette, sier han. Sandvold påpeker at konsertene først og fremst skal fungere som krydder i den hverdagslige driften. – Vi har drevet huset som vanlig hele tiden, men nå ser vi at det faktisk har blitt butikk av disse konsertene. I kveld har vi 100 til bespisning, og nesten 400 inne i salen, sier han.

Blåtoner

Tirsdag kveld var Knut Anders Sørum, Nora Jabri og Lewi Bergrud på plass i Herredsvang Forsamlingshus med julekonserten «Blåtoner», og salen var stappet med publikum som alle gjorde sitt for å sanke inn julestemningen.

– Knut Anders Sørum var faktisk den første artisten som kom hit etter at jeg ble driver. Akkurat det gjør dette ekstra morsomt, sier Sandvold. Både Sørum og Jabri har stått igjen som vinnere av tv-programmet «Stjernekamp», og Sandvold forteller at det var hard kamp om billettene.

– Det er slettes ingen selvfølge med fulle hus, men vi har et veldig trofast publikum. Denne konserten var utsolgt for tre måneder siden, smiler han.

Finn Kalvik, Anne Nørdsti og Sørum, Jabri og Bergrud har alle sørget for en god avslutning på 2016, men gjengen i Herredsvang er kun så vidt i gang med konsertsatsingen. På nyåret venter nemlig konserter med artister som Anne Grete Preus, Henning Kvitnes og Guren Hagen.

– Det meste begynner å bli utsolgt allerede, smiler Sandvold.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat