10. des
 
Identitet
Vi har anmeldt det nye albumet til Frida Ånnevik.

Publisert: 12.okt.2017 06.45
Oppdatert: 12.okt.2017 07.18

Vurdert: Den 13. oktober kommer Flyge fra, av Hamars egne Frida Ånnevik. Plata består av åtte spor, som skildrer identitet. Det er oppvekst og erfaringer som skaper identitet, og Ånneviks låter har en stram rød trå, som gir Flyge fra helhet og dybde. Låtene er dramaturgisk og sjangermessig varierende, fra luftig og leken pop, til akustisk, sårbar og sammenbitt visesang med sterke preg av følelser og melankoli. For eksempel «Lilith» er sår og sart. «Ved sida av deg» er også en av disse, men den bygger seg faktisk opp til å nesten bli litt munter. Frida Ånnevik skriver lyrikk som er nær og personlig og musikk som igjen kler lyrikken. «Skamgang (Et skritt, et skritt fram)» er et strålende eksempel på dette, med sine paralleller til videospill i både tekst og lyrikk. Ånnevik leverer solid.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 5

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke