23. okt
 
Indie med pop-press

Publisert: 08.feb.2018 09:47
Oppdatert: 08.feb.2018 13:25

Band: The Wombats

Album: Beautiful People Will Ruin Your Life

Vurdert: The Wombats er aktuelle med sitt fjerde album. Gruppa er tilknyttet Norge via bassist Tord Øverland Knudsen, men er hovedsakelig Liverpool-basert. Beautiful People Will Ruin Your Life åpner med låta «Cheetah Tongue». Det låter som en blanding av pop og actionfilm. Senere følger et par plagsomme låter. Den ene med en jalla «ah-ah-aah»-greie og den andre som en synthbasert og innpåsliten indiepop, før «Black Flamingo» endelig byr på et tøft gitarriff og et uttrykk som spiller på både indiepop og rock. The Wombats har en tendens til å bryte ut i en sukkersøt radio-sjanger. Etter min mening er skiva full av gode og dårlige vendinger. For eksempel «Black Eyes» er en låt som jeg både må like og hate samtidig. Det er mye tøft på albumet, flere kule brekk og progresjoner, men uttrykket er under angrep av pop-presset.

Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke