buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SOMMERFESTIVAL: Espen Bjørkheim, Espen Solheim Røhne, Bente Ekeberg Bodin, Hanne-Sofie Høsøien Nordre og Merethe Sandum gleder seg til å skape festivalstemning på Tingnes.
FOTO: KRISTIAN EINANG
 
Postgirobygget til festival på Nes
Postgirobygget, Knut Anders Sørum Trio og Oscar Danielson står på plakaten når Tingnes Spiseri inviterer til sommerfestival på Tingnes.

Publisert: 04.mai.2017 15:34
Oppdatert: 04.mai.2017 21:31

- Vi har lenge snakket om at vi har savnet folkefesten og stemningen fra Nesdagene, og vi kom fram til at vi må få til noe lignende igjen, sier Bente Ekeberg Bodin og Hanne-Sofie Høsøien Nordre fra Tingnes Spiseri. Driverne kontaktet karene i Eventlaget, som tente på ideen om å lage en sommerfestival midt i Mjøsa på Tingnes. 

- Tidligere har det blitt med praten, men da disse gutta kom på banen begynte det å skje noe, sier spiseriets daglige leder Bente Bodin. Festivalen arrangeres 26. august på Tingnes, og med scenen plassert mellom kirken og kiosken er planen å stenge av hele området mellom kulturhuset og Mjøsa til festivalen. Espen Solheim Røhne fra Eventlaget føler seg sikker på at de har satt sammen en sommerlig og idyllisk artist-meny.

- Målet er å skape litt sommeridyll, og da måtte vi selvsagt ha med Postgirobygget. Vi ville også ha en lokal artist, og for oss var Knut Anders Sørum førstevalget. Svensk visetradisjon er veldig typisk for sommeren, og Oscar Danielson er en artist som vi vet at mange har sansen for. Dette er en trio med artister som jeg er helt sikker på at kommer til å fungere, sier Røhne. Arrangørene fra Tingnes Spiseri og Eventlaget håper nå at sommerens festival blir den første av mange.

- Vi har veldig lyst til å fortsette med dette framover. Gjerne rundt Postgirobygget som har en enorm evne til å fylle sine faste arenaer på sommeren, sier Eventlagets Espen Bjørkheim.

Nå håper arrangørene at publikum fra begge sider av Mjøsa kommer til Tingnes for å bli med på festen.

- Det har vært viktig for oss at vi skal ha billige billetter, og at dette skal være en tilgjengelig, lav-terskel-festival som bygger på grilling, musikk og idyllisk sommerstemning. Vi håper at mange tar turen med båt, men vi har også planer om å sette opp bussruter til festivalen, sier Røhne. 

 
KOMMER: Knut Anders Sørum Trio.
KOMMER: Oscar Danielson.
KOMMER: Postgirobygget
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat