23. okt
 
Isac Elliot
Follow Me

0
Publisert: 07.des.2014 17:47
Oppdatert: 07.des.2014 17:47

Sony Music Finland

Hyperaktuelle Isac Elliot gjester Hamar kulturhus om få uker i forbindelse med promoteringen av sitt nyeste album «Follow Me».

Trettenåringen har blitt Finlands svar på Justin Bieber, og er i samme sleng på vei til å ta over alle hans fans.Elliots stemme har blitt noen oktaver lavere siden forrige utgivelse, merkelig med det. «Follow Me» er så klart ekstremt studioprodusert, men av alle dagens teen-pop-utgivelser skinner Elliot gjennom som noe av det bedre i teenpop-markedet.På «Hush» gir han oss sin indre Justin Timberlake, «Engine» fenger med et lekent 80-tallsinspirert refreng og «Glitter» minner sterkt om showmannen Olly Murs.Med kun åtte spor blir «Follow Me» en kort albumutgivelse, men Elliot viser absolutt stort potensial for en lengre karriere, om han ikke blir vraket til forhold for et nytt tenåringsidol i løpet av de neste årene.Uansett blir nok dette og konserten i kulturhuset terningkast seks for tenåringsfansen.

Omtalt av Christian K. Søberg

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke