buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Jonas Fjeld: Er på sitt beste på albumet «Hustrig».
 
Jonas Fjeld på sitt beste
Jonas Fjeld, eller Terje Jensen fra Konnerud, har blitt 62 år, men alderen ser ikke ut til å påvirke hans musikalske kreativitet

0
Publisert: 16.apr.2015 04:00
Oppdatert: 16.apr.2015 06:51

I tospann med Ole Paus er Fjeld på sitt beste med albumet «Hustrig». Paus og Fjeld holder seg i det som best kan karakteriseres som roots, en blanding av country, americana og bluegrass.

Paus og Fjeld har gjennom et par tiår nå hatt et fruktbart samarbeid som har gitt oss låter som «Engler i sneen», «Sett bagen fra deg» og «Drammen i regn».

Paus har en unik penn, lytt for eksempel til hans ord i «Lampedusa». «Et sandkorn kan romme altfor mye sorg» synger Fjeld om flyktningetragedien som utspiller seg. Det er mange sterke låter på dette albumet, som «Ild og vann» samt «En hustrig natt». Produsent er Thom Hell, han kunne med hell gitt Fjeld et mer upolert preg. For å si det enkelt, du vet hva du får når de «To Rustne Herrer» slår seg sammen. Fjeld har opp gjennom årene holdt mange konserter i Hamar; torsdag 23. april er han i kulturhuset.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat