buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Jordnært og stilig
Silje Nergaard har alltid gått sine egne veger, og de har alltid ført andre steder enn sist.

Publisert: 12.mar.2015 04:00
Oppdatert: 12.mar.2015 04:00

På «Chain of Days» gjør hun det igjen. Sjanger-utfordrende har hun egentlig alltid vært, og denne gangen tillater hun seg mer enn noensinne. Ikke slik at «Chain of Days» nødvendigvis er blitt dristigere. Men å gå et nytt Silje-album i møte, innebærer alltid å åpne seg for nye inntrykk.

Så hva har kommet inn denne gangen? Jo, først og fremst en slags ny ro og sikkerhet. Det er jordnært, men likevel utrolig lekkert. Og det er en kombinasjon som Silje Nergaard utvikler til perfeksjon. Kanskje er det derfor grunntonen er blitt stadig mer personlig, stadig sterkere og tydeligere.

Og hver gang hun krysser en grense, blir det bare enda mer spennende. Så viser hun seg da også fra sin mest lekne side denne gangen. Samtidig har hun invitert sine musikere inn til det som framstår som en særs organisk produksjon, preget av enda sterkere nærvær, nerve og naturlig glød. At «The Dance Floor» skaper visse assosiasjoner til Leonard Cohen spiller i så måte ingen rolle, det viser bare det brede feltet Silje nå utfolder seg på.

En av de overraskende låtene er «Cafe de Flore» er en hemmelighetsfull sak med gåtefulle stemninger og foruroligende antakelser, men så utrolig fint presentert.

Ikke helt like imponerende er coverversjonen av «Hunting High and Low», men også denne viser Silje fra andre sider enn det hun oftest har vist.

Desto bedre fungerer den avsluttende «Morgenstemning», med Silje på norsk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat