23. okt
Katzenjammer: Innvarsler ei ny tid med «Rockland».Foto: Heiko Junge, Scanpix
 
Ei ny tid med Katzenjammer: 
Les hva HA mener om deres nye album.

0
Publisert: 15.jan.2015 04:00
Oppdatert: 15.jan.2015 07:27

Propeller Recordings

Katzenjammer Kids har solgt 200.000 på verdensbasis av sitt forrige album. Nå er de med «Rockland» tilbake med sitt tredje studioalbum etter tre år. Denne gangen stiller de med ny produsent, et kanskje klarere formulert musikalsk program, men stadig med spillegleden og mye av energien i behold. Etter å ha spilt sammen i ti år, har Katzenjammer for lengst utviklet et ganske slepent og absolutt velfungerende uttrykk. Kanskje er det ikke er så vidtfavnende og løssluppent som før, men de har likevel rikelig med pågående energi og saftig glød i behold. La gå at en kanskje kunne ha ventet et noe mindre ryddig uttrykk fra Katzenjammer, men likevel er det ikke blitt mer strøkent enn at låtene fortsatt byr på masse moro. En langvarig livepause har blitt brukt på å få ut soloprosjekter og, ifølge presseskrivet, et par Katzenjammer Kids. Men om det kanskje har roet seg noe, er ikke det noen svakhet ved albumet. Det er bare ei ny tid som er i gang.

Omtalt av Geir Vestad

Terning: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke