buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Patricia kAAS.
 
Kjølig og intens

Publisert: 23.mar.2017 06:38
Oppdatert: 23.mar.2017 06:56

Noen synes hun er sval, andre opplever musikken hennes som kjølig. Men intens likevel.

Franske Patricia Kaas har aldri fått den helt store suksessen her til lands. Men for alle frankofile er hun stjernen. Og for alle andre kan et samlealbum som «Rien ne s’arrete» fra 2001 være en super inngang. For det rommer alle hennes store franske hits helt fra 1987 og fram til tittellåten, som var ny på albumet.

Og dette er fortsatt en rendyrket drømmeplate for alle som søker fransk musikk. For her kommer høydepunktene uten pause, fra «Mon mec a moi» fra 1988 og spredd jevnt utover hele 15-årsperioden. Og fundamentet i den franske sangtradisjonen har alltid vært et bærende element hos henne.

Og i bunnen ligger som alltid hennes særpregede kombinasjon av kjølighet og intensitet; dirrende tett, men den kan også være dempet og nærmest avmålt. Patricia Kaas har en kraft i uttrykket som kan framstå sterkere jo mer hun tar det ned. Men den tillater også at hun kan klemme til for alvor i den avsluttende live-versjonen av «Les chansons commencent».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat