buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Klar: – Jeg gleder meg til å spille i Brumunddal, sier Øivind «Elg» Elgenes i forkant av konserten på Brumunddal Live Scene, Bakgården 9. februar. Her fra Tjuvholmen i 2015.
 
Klart for Elg-debut
– Nå er jeg litt oppi årene, men jeg er fremdeles den samme gamle elgen, sier Brumunddal-aktuelle Øivind «Elg» Elgenes.

Publisert: 06.feb.2017 21:02
Oppdatert: 07.feb.2017 10:01

I år er det faktisk 30 år siden Elgenes og Dance with a Stranger platedebuterte med det selvtitulerte albumet «Dance with a Stranger», og Elgenes forteller at han nå i ferd med å runde 4.000 spilte konserter.

– Jeg er sikker på at man blir bedre og bedre jo mer man jobber, og nå har jeg holdt på i 40 år, smiler musikeren.

Elgenes kan allikevel ikke erindre å ha spilt én eneste konsert i Brumunddal.

– Jeg kan ikke huske å ha spilt der tidligere, men man skal aldri være for sikker. Man går litt bort i tellinga i løpet av årene, og jeg har brent meg på lignende utsagn tidligere, sier han.

Ny plate i bagen

Nå kommer han til Brumunddal Live Scene, Bakgården med en splitter ny plate fra soloprosjektet Elg. Hans sjette soloalbum har fått tittelen «Feelosophy», og artisten forteller at publikum vil få en unik forsmak på de ferske låtene.

– Konserten i Brumunddal blir en slags pre-releasekonsert. Vi skal spille lanseringskonsert på Herr Nilsen fredag, men brumunddølene får altså førsterett denne gangen, sier han.

Elgenes forteller at albumet er produsert av og med musikere fra hans fødested på Nordlandet i Kristiansund, og at samtlige musikere blir med på turen til Brumunddal.

– Det er en vaskeekte Kristiansund-skive, sier han.

Albumet er produsert av Kyrre Sætran. og låtene er skrevet av Øivind Elgenes i samarbeid med amerikanske Jeff Wasserman.

Improvisasjon og samspill

Arrangørene fra Brumunddal Live Scene, Bakgården forteller at publikum kan vente seg en kveld med groovebaserte sanger og ballader som på forskjellig vis fusjonerer folk, jazz og rock til tidløs perfeksjon.

Elgenes forteller at bandet stiller til konsert med relativt frie tøyler.

– De som ikke har hørt oss spille tidligere kan forvente seg en salig blanding av improvisasjon og samspill, sier han.

Artisten er samtidig opptatt av å framheve viktigheten av klubbscener og andre lokaler som legger til rette for livemusikk.

– Live-scener har lenge vært en mangelvare i Norge, men nå ser det ut til at mange har fått tilbake trua på hjembygda. Nå dukker det opp stadig flere lokaler i distriktene, og det var en veldig positiv overraskelse at vi fikk mulighet til å spille i Brumunddal, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat