buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Emperor: «Anthems to the Welkin at Dusk» (1997)
 
Klassiker i ny drakt

Publisert: 02.mar.2017 07:29
Oppdatert: 02.mar.2017 07:34

20 år etter utgivelsen er den norske metal-klassikeren relansert i ny utgave.

Emperor var et av de store bandene som virkelig ledet an i den kølsvarte delen av norsk musikkindustri på 90-tallet. I 1997 hadde bandet måttet gå gjennom store forandringer siden det usedvanlig sterke debutalbumet «In the Nightside Eclipse» tre år tidligere. Trommis Faust sonet en lang fengselsdom, og var erstattet av enda mer hardtslående Trym. Også gitarist Samoth måtte en tur bak murene etter å ha tent på Skjold kirke, men her er det musikken vi skal konsentrere oss om – og den har virkelig tålt tidens tann. Allerede tidlig i karrieren viste Emperor en imponerende evne til å lage kompleks, moden, variert og dynamisk musikk med perfekt porsjonerte symfoniske elementer. Musikken er tidvis rå og knallhard, men samtidig svært delikat og velprodusert når man beundrer de mange lagene med musikk. Keyboard og vokal trekker opp. Albumet bør spilles fra start til slutt, men hvis jeg skal trekke fram én låt, så må det være «Thus Spake the Nightspirit». Også bonuslåta «Opus A Satana» er helt eventyrlig. Her burde det være kjøpeplikt for alle som ikke er mørkeredde.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat