23. okt
 
Klassiske soultoner

Publisert: 02.mar.2017 07:29
Oppdatert: 02.mar.2017 07:29

Artist: Greasy Gravy.

Album: When The Game Is On

Vurdert: Det har gått hele ti år siden gjengen i Greasy Gravy ga ut «Saturday Nite Live», men nå er de tilbake som et nytt og revitalisert Band. Tom Erik Holmlund fra Brumunddal leder an det hele med sin gode vokal, men her finner man også lokale krefter i hamarsingen Kasper Skullerud Værnes på saksofon og trompetisten Tom Erik Antonsen fra Moelv. Bandet består ellers av Espen Liland, Rune Endal og Alexander Pettersen. Sammen spiller de soul av den klassiske typen, men selve uttrykket framstår allikevel som friskt og moderne. Albumet består av både egne låter og etablerte klassikere, og selve produksjonen oppleves som bunnsolid. Greasy Gravy framstår her som et velsmurt maskineri med musikerne som byr på både gode enkeltmannsprestasjoner og presist samspill.

Kristian Einang

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke