23. okt
Trilogi: «666 Mening» er siste del av Lars Vaulars store musikalske prosjekt. Foto: Gorm Kallestad, NTB scanpix
 
Lars Vaulars største prosjekt
666 Mening står til terningkast fire.

Publisert: 19.nov.2015 04:00
Oppdatert: 19.nov.2015 10:51

Med «666 Mening» konkluderer rap-artisten Lars Vaular sitt hittil største musikalske prosjekt.

Albumet er siste del av trilogien som i løpet av 2015 har sørget for at nye lyttere og kritikere har latt seg fenge av artisten. Han overrasket stort innenfor både stil og form med «666 ALT» og «666 GIR».

Med den langt mindre anstrengte utgivelsen «666 Mening» veksler han mellom konstant mellom flere ulike uttrykk. Plata innledes friskt med erklæringen «Jeg er for ung til å dø», før han følger opp på originalt vis med «Stripar»; en låt som i likhet med «Dessverre» oppfattes som en slags freestyle-session i studio sammen med en humrende Thomas Eriksen i produsentstolen. Uttrykket er originalt, ærlig og det tiltrekker oppmerksomhet.

Les alle HAs cd-anmeldelser her!

«Déjà vu» byr på flere rosa synther, og er omtrent slik man hadde forventet at hele plata ville låte. Sammen med avslutningssporene «Ballerina» og «Det røynar på» demonstrerer Vaulars med dette albumet sitt enorme repertoar av og uttrykk.

Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke