buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Lekresaker
Det er lekende elegant, framført med lekker snert og et både luftig, dempet og sugende driv. Gitaristen Svein Rikard Mathisen framstår som Hedmarks nye vesentlige bidrag til samtidsjazzen.

Publisert: 10.des.2015 04:00
Oppdatert: 10.des.2015 03:59

Et hovedtrekk ved «Copenhagen diaries» er kombinasjonen mellom de lange fine melodiske linjene og de mange særs spenstige små detalj-elementene. Det melodiske gir rom for det rolig reflekterende og stemningsfylte, samtidig som det på detaljplanet tetner det seg til med en tett bevegelighet der uttrykket stadig utfordrer og utdyper det som skjer i de lange linjene. Og denne dobbeltheten er utrolig lekkert gjennomført. For ikke før er en tatt med inn i åpne luftige tankebaner, før det tetner seg til med helt andre typer bevegelser. Det synes også å være rom for det improvisatoriske i denne helheten, samtidig som alt på utgivelsen trekker i samme retning.

godt team

Opplevelsen av noe gjennomarbeidet og helhetlig skapes også ved at Svein Rikard Mathisen har fått med seg et flott lag av nordiske musikere. Med William Larsson på piano, Paul Hinz på bass og Andreas Fryland på trommer utvikler låtene seg i et samspill der musikerne synes å inspirere hverandre til å skape en nerve som stadig skifter fokus, men ikke intensitet. Ikke minst står samspillet mellom Svein Rikard Mathisen og pianisten William Larsson sentralt i flere av låtene, og det er kanskje også i disse sekvensene at nerven og spenningen i stoffet er tydeligst til stede. Men framfor alt er det helheten som imponerer; dette er sobert og spenstig gjennomført fra først til sist.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat