15. des
 
Lerche solo

Publisert: 22.feb.2018 13.46
Oppdatert: 22.feb.2018 14.06

Artist: Sondre Lerche

Album: Solo Pleasure

Vurdert: Da jeg så coveret tenkte jeg at det måtte være måte på hvor søtt og sukkerspinn det skulle være – men den nye plata til Sondre Lerche var ikke sånn. Utgivelsen er en soloskive basert på hans forrige album Pleasure, bare at flere arrangementer er fjernet og den gjennomførte produksjonen fra Pleasure er strippa for effekter og instrumenter. Lerche er akkompagnert av en gitar som låter sløv som ei gammal øks, men oppfører seg lekent og flittig. Vokalen opererer med et bredt spekter av toner og nivåer, med et intimt og rått uttrykk. Sondre Lerche klarer å gjøre det spennende å høre på skiva selv om det bare er en el-gitar og vokal. Det finnes noe gode bilder i tekstene også, som handler om kjærlighetsproblematikk. Solo Pleasure er tilbakelent og pent, passer godt til roligere anledninger.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke