buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Lett og luftig

Publisert: 30.nov.2017 07:33
Oppdatert: 30.nov.2017 07:48

Band: No. 4

Album: Hva nå

Vurdert: Den nye skiva til No. 4, som er en poptrio med tre norske jenter, låter snilt og lekent. Med et enkelt, stabilt og lett fordøyelig, litt visemusikkinspirert, litt poppete lydbilde, har No. 4 levert 11 spor med harmoniske og rolige låter. De tre jentenes stemmer harmoniserer utrolig pent og det er behagelig å høre på. Det instrumentale er variert, men noen ganger synes jeg det blir litt mye kjedelig piano. Ellers har for eksempel «Vi burde ha vært på film» noen kule brekk og en fengende oppbygning. Tittelsporet flyter godt og det er mulig å sveve litt med den lette, luftige musikken under armene. Det er viktig å påpeke at dette ikke er streit listepop og at man finner flere spennende og kreative elementer, samt mange gode tekster med direkte og personlige temaer på Hva nå.

Omtalt av: David W. Øynes

terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat