buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Astrid S: Få musikalske høydepunkter. Foto: Stian Andersen
 
Lite inspirerende
Det er få musikalske høydepunkter på Astrid Smedplass oppfølger-EP «Party’s Over».

Publisert: 03.aug.2017 07:28
Oppdatert: 03.aug.2017 07:38

Dansegulvsjangeren Astrid S utforsker, er homogen: artistene høres dønn like ut, faktiske instrumenter er mangelvare og tekstene er aldri Fritt Ord-kandidater. «Breathe» balanserer hårfint mellom kul og kjedelig, men detter utfor stupet når det meget irriterende refrenget begynner. Når man pøser på med alle effekter fra starten av skal det mye til å holde på interessen i over 3 minutter. «Such A Boy» er mye bedre, med sin morsomme, bjelleklingende beat. «Partys Over» er veldig lik i formen som «Bloodstream», er kjører på med diffus melodi over et dempet komp. Astrids stemme kommer bedre fram her, men det er vanskelig å få noe grep om musikken. «Sushi» er rent musikalsk det beste bidraget på EP-en, selv om den lille interluden kun er 1 minutt og 25 sekunder lang.

Omtalt av: Anders Dalen


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat