buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Lørdag hele uka
Med ny plate og planlagt verdensturné fortsetter Sondre Lerche sitt musikalske eventyr, men først skal han lage fest på Gregers.

Publisert: 02.mar.2017 07:04
Oppdatert: 09.mar.2017 11:41

– Det skulle bare mangle. Jeg har hørt veldig mye positivt fra kollegaer i musikkbransjen om Gregers, og jeg gleder meg veldig til å spille i Hamar, sier Sondre Lerche i forkant av konserten som finner sted 17. mars. Musikeren og låtskriveren er i disse dager travelt opptatt med platelansering og norgesturné, men tar seg allikevel tid til en prat med HA. Artisten forteller at han har hørt rykter om at Hamars kulturliv flyter på en positiv medvind.

– Det er mange som skryter veldig etter å ha spilt der, og jeg har skjønt at det er mye energi i Hamar om dagen, sier han.

Naturlig utvikling

Lerche markerte seg på scenen allerede som 13-åring. Han fikk sin platedebut som 19-åring med albumet «Faces Down»; et album som sørget for store salgstall i både Europa og Asia, og som også høstet en spellemannspris i klassen årets nykommer. I morgen lanserer han «Pleasure» som sitt niende studioalbum, og artisten er klar på at mye har skjedd siden debuten i 2001.

– Jeg gjør ting litt forskjellig hver gang jeg gir ut noe. Det er en utvikling som føles veldig naturlig for meg, sier Lerche, som beskriver sitt nyeste album som både eksplosiv og groovy.

– Det er et album jeg har gått og brygget på en stund, der jeg har plukket opp litt her og der. Denne gangen er musikken mer bombastisk og langt mindre subtil, og jeg tror at albumet appellerer mer til kroppen i større grad enn det gjør til hodet.

– Man kan danse til nesten hele platen, sier artisten, som gleder seg til å dele musikken med resten av verden.

– Jeg skriver veldig mye musikk som jeg verken gir ut eller deler, og jeg ville aldri gitt ut en plate som jeg ikke har behov for å dele med andre. Dette albumet speiler en fase livet mitt som det føles bra å sette musikk og ord til, sier Lerche.

Heftig klubbkonsert

Han har tilbrakt store deler av sin profesjonelle karriere i Brooklyn, New York, og har spilt for så å si hele verden gjennom opptredener på talk shows som Conan O’Brien og David Letterman. I løpet av de siste årene har han allikevel tilbrakt stadig mer tid hjemme i Norge, og i januar la Lerche og hans faste band ut på den mest omfattende norgesturneen i artistens karriere.

– Dette er en plate med låter det virkelig er morsom å spille live. og det er grunnen til at vi begynte såpass tidlig med turneen, sier han. Artisten kommer til å dekke hele landet i løpet av våren, og 17. mars kommer han altså til Hamar og Gregers. deretter tar han med seg albumet ut til resten av verden.

– I april og mai skal vi videre for å gjøre en lang turne i USA, og til høsten tar vi med oss albumet til Asia og Sør-Amerika, sier han. Før den tid skal han altså til Hamar, og Lerche forteller at publikum kan se fram til en intim og intens kveld på Gregers.

– Vi prøver hele tiden på å skape skikkelig lørdagsfest, og jeg er sikker på at det kommer til å bli en kveld med heftig og svett klubbstemning. Det jobber vi for å få til uansett hvor eller når vi spiller, sier Lerche. Artisten forteller videre at de han kommer til Hamar med en god miks av nye og gamle låter.

– Jeg er virkelig fornøyd med den konserten vi gjør nå. Vi har funnet en god balanse mellom nye ting og gamle låter som jeg er stolt av og som jeg synes det er veldig flott av folk vil høre, sier Lerche, som håper at publikum kommer tidlig.

– Det blir en helaften, og vi har med oss en helt eksepsjonelt god oppvarmingsartist i Miss Tati. Hun må bare oppleves, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat