19. jun
Foto: Sigurd Arnekleiv Bækkelund
 
Løs snipp med Svendsen & Tuxedo
Stemninga i salen var på topp da Trond Svendsen & Tuxedo stod inviterte til konsert.

Publisert: 28.mai.2016 23:32
Oppdatert: 28.mai.2016 23:42

«You can do anything - but no tatoos please» lød det fra podiet, mens publikum fulgte med på de ulike krumspringene fra musikantene. Trond Svendsen, Lars Linkas (gitar), Vidar Tyriberget (bass), Tommy Kristiansen (trommer) og Lars Viken (tangenter) hadde invitert til konsert på Rolf Jacobsen scene - og kunne by på  egne låter og vaskekte americanamusikk. 

Svendsen (som til daglig jobber i HA) åpnet det hele rolig, kun akkompagnert av mandolin. Allerede i neste låt gikk pulsen opp, og bandet kunne by på både rolige countryaktige ballader og mer rocka uttrykk. Etterhvert fikk publikum høre låter om alt fra mislykkede fisketurer til  midtlivskriser og krigsveteraner fra Aghanistan.  Konserten var hele tida prega av latter og løs snipp, og bandmedlemmene kommuniserte lett og ledig med publikum fra scena. 

- Takk for at dere har hørt på oss. Her kommer en sang om månen, sa Svendsen - før han avslutta konserten på rolig vis aleine med gitar og munnspill. 

Helt ferdig var det riktignok ikke, for publikum ville ha mer: Som ekstranummer vinka vokalisten bandet tilbake på scena og framførte singelen «Love Like This». Salen fikk sang med, og konserten endte med allsang og applaus.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke