buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Maggios lekegrind
Den svenske energibomben Veronica Maggio ga alt og fikk hele Hamar til å riste under fredagens konsert i Kirsten Flagstad-salen.

Publisert: 18.feb.2017 00:14
Oppdatert: 18.feb.2017 09:13

Den svenske artisten er kjent for sine solide sceneopptredener. Mye på grunn av hennes naturlige evne til å skrive fengende og partyvennlige låter, men først og fremst fordi Maggio så til de grader er til stede under sine egne konserter. Slik framsto hun i alle fall under fredagens konsert i Hamar. Hun er en artist som gir av hele seg på scenen, og med lekne dansetrinn, stor formidlingsevne og mengder av publikumsflørt sprer hennes store entusiasme seg raskt over til publikum. Slik kjemi blir det automatisk gode konserter av. 

Mange høydepunkter

Hun åpnet kvelden friskt med «Vi mot värden», «Dom sa!», «Femton» og «Galaxen» fra hennes ferskeste album. Konserten ble naturlig nok dominert av hennes nyere låter, men Maggio sørget samtidig for å krydre programmet med populære låter fra hennes tidligere utgivelser. På den måten holdt hun de frammøtte interessert gjennom hele kvelden. Gigant-hiten «Välkommen inn» ble et tidlig høydepunkt, men det skulle ta enda mer av litt senere på kvelden. En herlig versjon av «Sergels Torg» markerte starten på slutten av konserten, og med «Storma tills vi dör» gikk Maggio av scenen for første gang. Publikum var slettes ikke ferdige for kvelden, og da Maggio dro fram monster-hiten «Jag kommer» som første ekstranummer tok det helt av både på scenen og i salen. Artisten takken for seg med «Den första är alltid gratis» som kveldens siste låt.

Høy kvalitet

Med snaut 600 inne i lokalene fikk konserten en god og intim ramme, og på scenen var det rigget en omfattende lysrigg som også gjorde sitt til å sette stemningen. Lydkvaliteten var som lydkvaliteten  vanligvis er i Kirsten Flagstad-salen: Klar og solid. I alle fall hvis man sto med litt avstand fra monitorene på scenen. Hennes fem dyktige medmusikanter leverte dessuten en trygg og god forestilling, uten å gjøre for mye ut av seg. Sånn skal det også være. Det var nemlig Veronica Maggio som var kveldens store midtpunkt, og med stålkontroll over både publikum og seg selv leverte den svenske stjernen en popkonsert av høy kvalitet.


 
Fakta

Artist: Veronica Maggio.

Arrangementssted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus.

Publikumstall: 584.

Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat