buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Med vikingkjempe i rekkene
Hamarbandet Autokarma har fått MMA-utøveren Emil "Valhalla" Meek inn i rekkene. Lørdag kveld skal de lage fest under Tømmerstock-festivalen i Brumunddal.

Publisert: 21.jun.2017 13:02
Oppdatert: 21.jun.2017 21:55

Eventyret startet i høst da Autokarmas gitarist og vokalist, Geir Fredriksen Aasen, kontaktet Meek med bandets musikk. UFC-krigeren digget det han hørte og bestemte seg raskt for at han ville bruke Autokarmas "Fare, Fare Krigsmann" som såkalt walk-in-låt under sin egen UFC-debut i Toronto. Til opplysning er UFC (Ultimate Fighting Championship) selve flaggskipet innen MMA (mixed martial arts).

- Etter kampen i Canada fikk vi mer kontakt, og i vinter ble jeg invitert til Oslo for å jamme litt. Da fant jeg ut at Emil har studert musikk på musikklinja og at er en dyktig gitarist. Han savnet å spille i band, og jeg spurte om han ville bli med på en øving. Der ble det full klaff, smiler Aasen.

Lander i BRUMUNDDAL

De har allerede spilt for et fullsatt John Dee samt spilt på direktesendt fjernsyn i studioet til God Morgen Norge.

- Det var veldig moro å spille for seerne til God Morgen Norge. Vi sto opp midt på natta og var på plass i studioet på Karl Johan klokka fem på morgenen, sier Aasen. Bandet går på scenen på Tømmerstock Kulturcafe lørdag kveld, og til nysgjerrige publikummere kan Aasen fortelle at Meek tilfører bandet både musikalsk kvalitet og galskap på scenen.

- Det finnes ikke mye som er kulere enn tre gitarister, og på John Dee reiv han av seg t-skjorta under andre låt, smiler Aasen. Nå gleder Autokarma, som også består av Oscar André Lie Foss, Per-Kristian Skogli og Atle Ringdalen Andersen, til å spille under heglas Tømmerstock-festival.

- Vi har stått på noe sinnssykt de siste ukene, og nå skal vi lande med stil i Brumunddal. Det blir forhåpentligvis like fett som det var i Oslo. Scenen er litt mindre, men det betyr bare at det blir enda mer intimt, sier han. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat