buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Metal midt i julestria
Bjeller og klokker ble erstattet med vreng og doble pedaler da lokale band spilte julen inn i Klubbscene Rolf Jacobsen.

Publisert: 15.des.2016 21:52
Oppdatert: 15.des.2016 22:02

– Vi satser på å ha det fett på scenen og vi skal sørge for å lage god stemning og levere foran publikum, sier gitarist Øystein Skaaret Melby. Torsdag ble Klubb Nor nummer 25 avviklet i Klubbscene Rolf Jacobsen, og det var Helseskade, Infernal Limbo og elverumsingene i Cyanide som sørget for å levere litt metal i julestria.

Mot platedebut

Helseskade består av Sindre Bekkevold, Simen W. Pedersen, Samuel Harang, Øystein Skaaret Melby og Odin Bjerke. Bandet ble etablert i 2011, og i 2015 gikk de hele veien til finalen under HAs Uhørt-mønstring med låten «Lobotomering». Helseskade har foreløpig ingen utgivelser å vise til, men musikerne forteller at de nå er i full gang med innspillingen av bandets debutalbum.

– Vi har kun gitt ut et par EP-er, og det er litt av grunnen til at vi nå jobber mot en plate, sier vokalist Sindre Bekkevold. Bandmedlemmene forteller videre at planen er å gi ut albumet i løpet av 2017.

– Nå skal vi sørge for at vi blir 100 prosent fornøyd med resultatet, sier Melby.

Hyller klubb:nor

Helseskade er godt vant i Hamar kulturhus, og musikerne regner seg fram til at de har spilt på Klubb Nor sju ganger siden åpningen av kulturhuset.

– Dette er et bra og viktig grep. Vi vet at Kent Frydenlund jobber hardt for å gi unge musikere anledning til å vise seg fram på scenen, sier trommis Simen Pedersen. Helseskade tror allikevel at Klubb Nor lider av å ha et litt barnslig image. Rundt 60 mennesker var på plass under torsdagens konsert, og bandet håper at større oppmøte vil føre til at flere velger å starte opp sitt eget band.

– Vi skulle gjerne sett at enda flere publikummere tok turen. I dag finnes det nesten ingen band i området, og vi håper selvsagt at de som kommer får lyst til å starte egne band, sier Bekkevold. Under torsdagens konsert stilte Helseskade til konsert med et program bestående av egne låter.

– Vi har dessuten øvd inn en coverlåt i tide til konserten, og det er faktisk en julelåt, sier Melby. Under konserten skulle det vise seg at det faktisk var Alf Prøysens «Du og jeg og dompapen» som nå har fått ny metal-drakt, og Pedersen innrømmer at de Helseskade-versjonen er noe råere enn originalen.

– Det er en brutal og høylytt versjon av låten. Vi kan i alle fall slå fast at det er noe helt eget, sier bassist Odin Bjerke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat