buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Bruce Spring­steen: «Pitts­burgh January 16, 2016»
 
Mitt første Bruce-møte
Jeg må vedgå at jeg aldri har hørt noe særlig på Springsteen. Men, det var før denne skiva dukket opp i bilen min.

Publisert: 07.sep.2017 06:43
Oppdatert: 07.sep.2017 06:52

Bruce har alltid representert det motsatte av musikken jeg har hørt på. Mens han har hatt stor suksess med sin jordnære og folkelige poprock, har jeg syslet med min sære, snobbete og selvhøytidelige progrock. De to verdenene kunne ikke blandes – trodde jeg. Men så skjedde det noe: En bra mann stakk innom i anledning 30-årsdagen min. «Nå er det på tide at du får litt Springsteen i samlingen», sa han – og ga meg denne konserten fra 2016-turneen. «Ta deg en god biltur, spill høyt, også ser du hva som skjer», sa han. Jeg var meget skeptisk, men ga det likevel en sjanse. Det skulle jeg ikke angre på! Noen sekunder ut i førstelåta «Meet Me in the City» skjønte jeg at dette var fullt mulig å lytte på. «Two Hearts» føltes sår og vond, men også trøstende. Vakre «Independence Day» traff meg rett i hjertet, og etter «Point Blank» var jeg offisielt Bruce-fan. Jeg må være så ærlig at jeg ikke har mye annen Springsteen å sammenligne med, men jeg liker i hvert fall denne konserten. Nå er Bruce en fast følgesvenn på lange og ensomme bilturer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat