10. des
 
Mot fullt hus i Hamar
Snart er samtlige 1.500 billetter solgt, men nesten ingen av billettene er kjøpt av folk bosatt i Hamar. – Jeg fikk litt sjokk da jeg så tallene, sier arrangør Espen Solheim Røhne.

Publisert: 17.jul.2017 15.08
Oppdatert: 18.jul.2017 07.01

Fredag 17. november gjester de amerikanske legendene i Manowar Scandic Scene som eneste stoppested i Norge under bandets «Final Battle World Tour» Dermed trekker Manowar-fans fra hele landet til Hamar for å ta del i det som mest sannsynlig blir en av bandets aller siste konserter. 1.450 solgte billetter tyder på stor etterspørsel. Billettsalget i arrangørbyen Hamar har derimot vært noe kjølig.

– Det er veldig spesielt. Under 100 av billettene som er solgt er kjøpt av folk bosatt i Hamar, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues.

Ikke sett maken

Arrangøren, som også driver plateselskapet Indie Recordings, forteller at han ikke har sett maken.

– Jeg synes det er veldig artig at vi lager store arrangementer i Hamar som tiltrekker folk fra hele landet. Det beriker byen at så mange folk kommer tilreisende.

– Samtidig synes jeg det er litt spesielt at ikke flere Hamar-folk dukker opp, sier Røhne. Han regner med at det er konsertens eksklusivitet som forklarer tallene.

– Manowar har mange trofaste fans som dukker opp på alt som skjer, og konserten i Hamar er den eneste de spiller i Norge. Vi hadde nok ikke sett lignende tall hvis de hadde spilt flere konserter i Norge, sier arrangøren.

Snart utsolgt

Mange reagerte på billettprisen på 1.335 kroner da konserten først ble annonsert, og Røhne tror at nettopp prisene har bidratt til at noen velger sofaen i stedet for metal.

– Billettene er dyre, det er det ingen tvil om, men folk kjøper billett fordi de vet at Manowar kommer med et eksklusivt show av høy kvalitet. Jeg vil tro at det er den innerste kjernen av blodfans som møter opp, sier Røhne, som føler seg sikker på at konsertens resterende 50 billetter blir solgt i løpet av kort tid.

– Vi regner med at billettene er solgt i løpet av juli, og hamarsingene har sjansen til å skaffe seg en av de siste billettene nå. Det hadde vært fint om noen av inntrykkene fra konserten blir igjen her i Hamar, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke