buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Musikk og liv i sentrum
Ute fylte hundrevis av mennesker Gågata med sang, dans og musikk. Inne i Teatersalen spilte festivalartistene for fulle hus.

Publisert: 14.mai.2017 17:49
Oppdatert: 14.mai.2017 17:58

– I dag er det godt å være festivalsjef, sa Anja Katrine Tomter da hun skulle introdusere In The Country med Solveig Slettahjell og Knut Reiersrud, og etter festivalens superlørdag er det lett å forstå at festivalsjefen smiler. Moroa begynte allerede på formiddagen med jazzparade og konsert med Greasy Gravy. Musikere fra Fermate Restaurant ledet det hele an i front av toget, og bak fulgte hundrevis av sangglade mennesker. De aller fleste av dem fra Damenes Aftens storkor-prosjekt, som snart inviterer til Stevie Wonder-konsert.

Tre fulle hus

Like etterpå serverte Heine Totland og Gisle Børge Styve årets jazzlunsj foran 300 mennesker i Hamar Teater. Senere på kvelden var Teatersalen klargjort for nok en fullsatt konsert. Trioen In The Country har etablert et samarbeid med velkjente AnJazz-navn som Knut Reiersrud og Solveig Slettahjell, og arrangørene måtte ty til trappebilletter for å få plass til alle som ville høre resultatet. Knut Anders Sørum avsluttet lørdagskvelden, og også han ble møtt av en stappfull teatersal.

Viktig for byen

Den lokale jazz-entusiasten Reidar Hult var blant dem som fikk med seg samtlige av lørdagens konserter.

– Det er veldig hyggelig å se at det er stappfullt her i kveld, sier han. Hult forteller at har fulgt festivalen tett gjennom mange år, og at han er godt fornøyd etter å ha hørt seg gjennom årets program.

– Det har vært et bredt og variert repertoar. Som jazz-mann synes jeg at er det litt mye annet enn jazz på programmet, men jeg skjønner at det må til for å berge festivalen, sier Hult og fortsetter:

– Det Anja får til år etter år er prisverdig. Dette er en festival som gjør veldig mye bra for byen og kulturlivet her i området, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat