buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Julestemning: Carola ble møtt av 480 mennesker og fullsatt sal da hun gjestet Hamar og Kirsten Flagstad-salen fredag kveld. Den svenske artisten sang fra sitt nyeste album «Drammen om julen».
 
Nært og intimt med Carola
Mange fant julestemningen da Carola gjestet Kirsten Flagstad-salen fredag kveld.

Publisert: 09.des.2016 22:25
Oppdatert: 09.des.2016 22:27

– Det er veldig hyggelig å være tilbake i Hamar, og det er spesielt morsomt å komme hit til kulturhuset for første gang, sier Carola.

Den svenske superstjernen var sporty nok til å stille til intervju like før hun gikk på scenen fredag kveld. 480 mennesker sørget for fullt hus da den svenske favoritten Carola gjestet Hamar og Kirsten Flagstad-salen.

– Det er herlig å se at responsen er så god blant publikum her i Hamar. Jeg har vært her noen ganger etter at jeg ble kjent med Linn og Geir Byberg, og jeg føler at Hamar-publikumet kjenner meg litt. Akkurat det gjør dette ekstra spesielt, sier hun.

Plateaktuell

Carola har nylig gitt ut julealbumet «Drömmen om julen», og førjulstida tilbringer hun på veien med en rekke spillejobber i både Norge og Sverige.

Det er over 33 år siden Carola fikk sitt gjennombrudd med «Främling», men hun er fremdeles blant de mest populære artistene i Norden. Med fullsatt sal fikk fredagens julekonsert en god og stemningsfull ramme.

Tusenvis av besøkende

Det er lett å finne julestemningen i Hamar kulturhus, og programansvarlig Mocci Ryen forteller at de har tatt imot flere tusen mennesker i løpet av de siste ukene.

– Det har vært stor interesse for juleprogrammet i Hamar kulturhus, og vi har hatt utsolgte hus hver helg. Ekstra hyggelig er det at mange har tatt turen til arrangementet Julelørdag i Kulturhuset, og denne helgen venter enda flere mennesker, sier Ryen.

Hun forteller at det er spesielt mange barnefamilier finner vegen til Hamar kulturhus.

– Vi vet at det har skortet litt på tilbud for barnefamilier i jula, og vi har satset spesielt på å gi et tilbud til barnefamiliene. Denne jula har vi hatt full uttelling på den satsingen, sier Ryen.

Hun er klar på at publikum fremdeles har mye moro i vente.

– Her skjer det mye framover, og spesielt gledelig er det at vi har klart å få på plass en juleballett. Jeg er usikker på det har skjedd på Hamar tidligere, men det er i alle fall svært sjeldent at vi får se en slik produksjon i Hamar, sier hun.

Neste helg kommer dessuten Oslo Gospel Choir til Kirsten Flagstad-salen for å synge to konserter.

– Interessen vil ingen ende ta, og jeg er spent på om de andre arrangørene i byen opplever det på samme måte, sier hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat