buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Hamarklar: Odd Nordstoga kommer til Hamar 4.mars.
 
Nordstoga til Gregers
Vi har fått mange tips og ønsker gjennom sosiale medier og mail og Odd Nordstoga er et navn som går igjen, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues.

Publisert: 19.jan.2017 19:13
Oppdatert: 19.jan.2017 19:42

Den folkekjære visesangeren Odd Nordstoga kommer til Hamar og Gregers 4.3. og Røhne forteller at billettene slippes allerede denne helgen.

– Det er lenge siden han har spilt i Hamar, men vi hadde han på Kønnband i høst. Da leverte han en utrolig imponerende konsert, sier Røhne.

Han forteller at konserten helt bevisst er lagt til den samme helga som VM-Allround på skøyter arrangeres i Vikingskipet.

– Eva Weel Skram duo skal spille fredag 3. mars og det er få billetter igjen til den konserten. Jeg regner med at det blir trykk i byen akkurat den helga, og derfor drar vi på med Odd Nordstoga på lørdag. Nå kan folk glede seg til to gode konserter samme helg, sier Røhne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat