buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
-Nøt releasekonserten
- Det er vilt lenge siden vi har stått på scenen, men dette funka jo råbra, sier vokalist i Dunderbeist Torgrim Torve.

Publisert: 02.mar.2015 06:31
Oppdatert: 02.mar.2015 06:52

Selv om hardrockbandet Dunderbeist har gjort det bra, både i Norge og i Europa, ble lørdagens konsert avholdt på Gregers i Hamar. Akkurat slik tradisjonen tilsier.Fri alderI løpet av kvelden holdt bandet to konserter, og den første var for fans under 18 år.

- Det er skikkelig bra at det holdes en fri alder-konsert for oss, sier Emma Sofie Langseth Sørlie (15) mens hun venter på å få høre låtene fra Dunderbeist sin helt ferske plate «Hyklere».

Mange solgte billetter

Det var tydelig at hedmarkingene hadde savnet å se bandet opptre, for allerede fire timer før konsert nummer to var 230 billetter solgt.

Stemningen var på topp under bandets første urpremière.- Jeg vet at de har jobbet skikkelig bra med den nye platen, så dette ville jeg få med meg, sier Kristin Sørheim (18).

spilte sju av ti nye låter

Kveldens første konsert ble dratt i gang med den nye låten «Langsint», som mottok strålende respons fra det unge publikumet.

Og i løpet av den lille timen som bandet sto på scenen tok de publikum igjennom sju av de ti nye låtene sine.Resten ble spart til kveldens siste konsert.- Konserten klokken ti er en god del lengre, så vi venter med noen av låtene til da, forklarer Torve, som tydelig viste at han hadde gledet seg til bandets releaseparty.

Et gammelt refreng

Selv når konserten nærmer seg slutten har Dunderbeist fortsatt mye å gi, og det er ingen annen låt enn «Hatet», fra platen «Dunderbeist», som skal avslutte bandets slippkonsert.

Og når lokalet fylles av refrengets kjente strofer, er det få som klarer å stå stille.

Folk hopper, danser og skriker ut mens bandet avslutter lørdagens første konsert med stil.

- Alt var bare så bra, sier Ludvig Bredde Skåret (19).Og det var han ikke alene om å mene.De helt ferske sangene, skrevet på ekte Dunderbeist-morsmål, med et rått og ærlig preg, fikk Gregers til å koke over av god stemning.

- De nye låtene gir bandet et mer voksent preg, og det kler de, forklarer Sørheim.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat