8. des
Ole Børud: Her er Ole Børud - født og oppvokst på Hamar og i mange år kjent som en del av Arnold B. Family - under en konsert på Anjazz i 2013.
 
Ole Børud til en treer
Stepping Out

0
Publisert: 11.des.2014 07.01
Oppdatert: 11.des.2014 07.50

Connection

Ole Børud markedsfører seg selv som Norges minst kjente popstjerne, og har de siste årene vært korist for blant annet Sofian og Oslo Gospel Choir.

Denne gang stiller han med soul-fylt rock og pop på albumet «Stepping Out». Børud har en dreven og sterk stemme som stiller seg blant landets beste, dessverre er det produksjonen som blir avleggs på flere måter gjennom albumet.

«Stepping Out» bringer ikke noe nytt på banen med sitt forsøk på et tilbakekast til sen 70-talls blue-eyed soul, som også til tider får noe showtunes-preg.

Men låter som «Uptown Citizen» og tittelkuttet «Stepping Out» gir et bedre grunnlag for at Børud får imponert på beste mulige måte.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 3

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke