16. des
 
Ømt og kraftfullt

Publisert: 22.mar.2018 08.37
Oppdatert: 22.mar.2018 08.37

Artist: Kristin Asbjørnsen

Album: «Traces of you»

Vurdert: Det er melodisk og poetisk, nært og fremmedartet. Kristin Asbjørnsen er tilbake med et nytt mangfoldig og vakkert sammensatt prosjekt. Utgangspunktet er et bestillingsverk fra Global Oslo Music i 2016. Men albumet «Traces of You» føyer seg også fint inn i den lavmælte dynamikken som er blitt et kjennetegn ved musikken hennes. I bunnen ligger Kristin Asbjørnsens besnærende stemme, med rom for både ømhet og kraft i seg. I samspill med gitarist Olav Torget og gambiske Suntou Susso på strengeinstrumentet kora – Gambias nasjonalinstrument, er det blitt et album som både åpner for luftige svev, fremmedartede stemninger og underliggende spenninger. Med den norskspråklige «Vil du være her bestandig» er det også et album som peker tydelig framover.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke