16. des
På 12.-plass: Trond Svendsen & Tuxedo, her under en konsert i Kulturhuset i mai i år, er på europeiske americana-listen. Foto: Trond Lillebo
 
På europeisk listeplass
Trond Svendsen & Tuxedo platedebuterte 12. mai med LP-en «Palomino Motel». Nå listedebuterer plata på 12. plass på den europeiske americana-listen.

Publisert: 11.jul.2017 06.46
Oppdatert: 11.jul.2017 06.48

Bandet, som består av medlemmer fra Hamar, Ringsaker og Dokka, er der i selskap med sjangerens største navn som Steve Earle, Jason Isbell og John Moreland.

Og listeplassen har ført til festivaloppdrag utenfor landegrensene. Svendsen spiller 14. og 15. juli akustiske show på scenen til en nederlandsk radiokanal under den gedigne festivalen Zwarte Cross i Lichtenwoorde, Nederland, etter å ha blitt invitert dit som en følge av at nederlandsk radio spiller plata på radio.

Men før den tid skal platedebutanten underholde i mer kjente trakter. Onsdag 12. juli er Trond Svendsen også medvirkende under ’Sommertoget’-showet fra sin hjemby Moelv.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke