23. okt
 
På oppdagelsesferd

Publisert: 05.apr.2018 08:44
Oppdatert: 05.apr.2018 08:44

Artist: Ivar Nergaard

Album: Hjertegras

Vurdert: Noe av det viktigste ved 100-årsfeiringen av Vidar Sandbeck, er oppdagelsen av lite kjente viser og tekster. En av dem som bidrar til å trekke fram glemte godbiter, er Ivar Nergaard. Med albumet «Hjertegras» har han funnet fram et knippe med tekster og sanger som bare de heiteste Sandbeck-entusiastene sannsynligvis kjenner fra før. Noen klassikere er det så klart umulig å komme utenom; Når livet danser, I Rosvea lund og Ved Gråten sjø er noen av dem. Men det er så mye fint i Sandbecks viseverden som fortjener et større publikum, og Ivar Nergaard har levert den reneste skattekista. Framfor alt er det de nye spennende nytolkningene til Nergaard som vil føre til at albumet vil bli stående som en av de sentrale utgivelsene, og bidra til å gjøre jubileumsåret til et jubelår.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke