23. okt
 
Perfeksjonisten
UHØRT: Kamilla November håper at Uhørt vil åpne nye dører til der hun trives aller best. På scenen.

Publisert: 06.okt.2015 14:22
Oppdatert: 07.okt.2015 14:50

Kamilla Maria Iversen, alias Kamilla November, har sunget så lenge hun kan huske. Hun er selverklært perfeksjonist, og inspirasjonen, den henter hun fra oven.

– Med min deltakelse i Uhørt håper jeg på å kunne få mulighet til å spille flere konserter. Jeg elsker å opptre, sier Kamilla Iversen.

STEM PÅ KAMILLA NOVEMBERS VIDEO «Red hair» HER!

Perfeksjonist

Syngingen begynte tidlig, men det først da Iversen begynte på videregående at hun for alvor begynte å sette melodier og ord ned på papiret.

– I begynnelsen var den kreative prosessen rimelig tidkrevende, og det tok ganske lang tid for meg å faktisk komme opp med noe jeg kunne stå helt innenfor.

– I dag har jeg allikevel en viss anelse om hvor jeg vil med musikken, sier hun. Artisten forteller at perfeksjonisten i henne gjør at hun egentlig aldri blir ferdig helt med sine egne låter.

– Jeg pirker og fikser på sangene mine i evigheter, men det tror jeg er en god ting, forteller Iversen.

Artistens bidrag til Uhørt er ikke noe unntak. Iversen forteller nemlig at «Red hair» var en av de første låtene hun skrev.

– Den handler om en periode i livet mitt da jeg gikk gjennom depresjon. Det er egentlig et stort rom om hjelp, og teksten kan virke tung. Men for meg er den en historie å se tilbake på. En historie som endte godt, forteller Iversen. Hun håper at teksten kan være til hjelp for andre som har slitt med lignende problemer.

– Jeg håper å treffe lytterne på dypet, at det kan bli en opplevelse og ikke bare bakgrunnsstøy, sier Iversen.

USA

I disse dager er artisten på et slags spirituelt eventyr som student i Lakeside, Montana.

– Jeg er i USA for å studere bibelen og få en nærere relasjon til Gud, for å bygge et grunnlag for min tro og en trygghet for resten av livet. Hun forteller videre at hennes kristne tro er av svært stor betydning for musikken.

– Jeg ønsker å dra mennesker inn på et dypere plan enn bare å lytte, de må også føle musikken. Inspirasjonen har jeg fra mange forskjellige steder, men det er først og fremst fra mitt eget liv. Men aller viktigst så henter jeg inspirasjon fra min tro på Gud, som er midtpunktet av alle mine livshendelser.

FAKTA

Navn på låt: «Red hair»

Medlemmer/artist: Kamilla Marie Iversen

Sjanger: Pop med elementer av jazz, rock og klassisk

Stedstilhørighet: Hamar

Øvingsrom: Hvilket som helst rom som inneholder et piano

Oppstart: Begynte å skrive låter i 15-årsalderen

Erfaring: Opptrådt mye i kirken og spilt i ulike sammenhenger som musikkstudent, 

Inspirasjon/forbilder: Erik Satie, Susanne Sundfør, Gungor

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke