buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Pink Floyd
The Endless River

0
Publisert: 07.des.2014 17:49
Oppdatert: 07.des.2014 17:49

Parlophone/Warner

Det er som regel en grunn til at overskuddsmateriale til et album blir akkurat det, og det blir ikke noe bedre av å ligge på vent i 20 år. Dessverre er «The Endless River» for det meste låter som ble utelatt fra «The Division Bell» i 1994. Selvsagt er det umiskjennelig Pink Floyd, men det skjer så utrolig lite i låtene at det blir kjedelig, og opp mot andre PF-plater blir dette meget tynt. Selvsagt er noe bra her, som «Surfacing», en klassisk Pink Floyd-låt med Gilmours gitar som bærende element, Masons stødige trommespill og avdøde Richard Wrights unike keyboard-sound. Kun to låter på albumet er ikke instrumentale. Stort pluss til låta «Talkin' Hawkin'» der vi hører Stephen Hawkins' stemme, men dobbeltalbumet «The Endless River» føles i sum unødvendig.

Omtalt av Svein Erik Løbergterning 3

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat