buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Adsecula: Torgrim Elvsveen (fra venstre) Tobias Lyseggen, Henrik Langgård og Jostein Risto.Foto: Jan tore elvseen
 
Plateklare metalhuer
Adsecula drømmer om fullsatte konsertsaler og europeiske festivaler, men først og fremst skal de herje på hjemmebane med debutalbumet «Talking Heads».

0
Publisert: 07.jul.2016 11:52
Oppdatert: 07.jul.2016 12:06

– Det har vært en lang og slitsom prosess, og akkurat nå gleder vi oss bare til å dele albumet med folket, sier Henrik Langgård.

Aktive på scenen

Ringsaker-baserte Adsecula består av gitarist og vokalist Henrik Langgård, gitarist Torgrim Elvsveen trommis Tobias Lyseggen og bassist Jostein Risto. De fire musikerne fant tonen da de studerte ved musikklinja i Stange sammen, og bandet ble startet opp for rundt to år siden.

Adsecula har allerede vist seg fram på en rekke scener på Hedmarken, og de bet godt fra seg under HAs Uhørt-mønstring som et av tre finaleband. Debutalbumet «Talking Heads» slippes 20. juli, og det er spilt inn i Stange Rockeverksted med Return-trommis Øyvind Håkonsen som produsent. I tillegg har Frifond bidratt med 6.000 kroner til trykk.

– Vi er veldig, veldig godt fornøyd med resultatet. Albumet har et garasjepreg, men akkurat det har ikke så mye å si for oss. Det er mange band som startet opp på samme måte som oss, sier gitarist Torgrim Elvsveen.

Ymse-metal

Musikerne forteller at de lar seg inspirere av band som Metallica, Black Sabbath, Avenged Sevenfold, Dream Theater, Pantera og Gojira, og at Adseculas musikk preges av mange ulike sjangre og uttrykk.

– Vi kaller det ymse-metal. Det er en god blanding av progrock. thrash, death-metal og mye annet, sier Tobias Lyseggen.

– Sånn går det når man ikke setter noen grenser, sier Langgård. Nå gleder de seg til å presentere musikken på scenen, og de er allerede klare for spillejobber på Tømmerstock og Tangen Rock Festival. I september spiller de dessuten debutalbumet i sin helhet på Klubbscene Rolf Jacobsen i Hamar kulturhus.

– Vi stiller som support for Wyruz, og det er en konsert vi gleder oss veldig til. Da får vi nok tid på scenen til å spille hele albumet, sier Tobias Lyseggen. Han forteller at de allerede har begynt å se mot framtidige utgivelser.

– Vi er et produktivt band, og hvis vi fortsetter i samme tempo, kommer det mange album framover, sier Lyseggen.

Her får du en smakebit av debutalbumet:
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat