buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
LYS: Brit Floyd kommer med enorme produskjoner og gjør sitt for å være så tro mot originalbandet som mulig. Her fra høstens konsert på Scandic Scene.
FOTO: Kim Rognmo
 
Publikumsfavoritt kommer tilbake
I høst trakk det britiske bandet Brit Floyd 1.000 mennesker til Scandic scene. Nå kommer de tilbake til samme scene med et enda større show.

Publisert: 08.feb.2017 14:41
Oppdatert: 08.feb.2017 14:04

- Det var ikke noe spørsmål om vi skulle hente de tilbake da muligheten dukket opp. Det var rett og slett en selvfølge, og akkurat nå gleder vi oss veldig, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues. 

Brit Floyd har gjort stor suksess med sine tolkinger av Pink Floyds katalog, og i høst gjestet de Hamar for aller første gang med forestillingen "Space and Time Continuum World Tour 2016".  

- De var veldig fornøyd etter forrige Hamar-besøk. Både band og crew opplevde logistikken, lokalene og ikke minst interessen som veldig bra, sier Røhne. 

Enda større show

Nå kommer de tilbake med et nytt show. "Immersion World Tour 2017" er bandets mest påkostede og ambisiøse show noensinne.

- Vi fikk oppleve en fantastisk konsert i høst, men vi har fått beskjed om at akkurat det showet er et tilbakelagt kapittel. Nå blir det et helt ny show med en helt ny produksjonslinje, sier Røhne. Arrangøren forteller at det er en enorm interesse for Pink Floyd i Hamar-området. 

- Pink Floyd er åpenbart et populært band på Hedmarken. Interessen var helt enorm forrige gang Brit Floyd skulle til Hamar, og etter konserten fikk jeg mange tilbakemeldinger om at folk ønsker bandet tilbake. 

- Det finnes hundrevis av cover-band, men dette er det desidert beste. Hvis folk er ute etter en Pink Floyd-opplevelse kommer man ikke nærmere originalen enn dette, mener Røhne. Han forteller samtidig at Hamar er en av fem norske byer som får besøk av Brit Floyd i løpet av høsten 2017. 

Billettene legges ut for salg fredag. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat