buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Lager fest: F.v. Thomas Hildonen, Kjetil Lundby, Live Weider Ellefsen, Simen Ekeberg og Per Henning Arnesen er klare for å lage liv i Kirsten Flagstad-salen. Nå håper arrangørene at resten av byen vil være med.
 
Radioaktiv feiring
Musikkstudentene fra lærerhøgskolen har fått grønt lys til å lage en historisk festforestilling. Nå er planen å fylle Kirsten Flagstad-salen

Publisert: 10.apr.2017 12:45
Oppdatert: 10.apr.2017 12:46

Tradisjonen tro inviterer studentene fra faglærerutdanningen i musikk til vårkonsert, og i år har de ekstra god grunn til å feire. Med forestillingen «En radioaktiv aften» markerer studentene sammenslåingen av Høgskolen i Lillehammer og Høgskolen i Hedmark. I år er det dessuten 150 år siden Hamar Seminarium ble stiftet, og med det kan studentene feire 150 år med musikkutdanning i Hamar. Konserten arrangeres 5. mai, og stedet er altså Kirsten Flagstad-salen.

Feirer radioen

Det er faglærerstudentene fra 3. klasse som arrangerer konserten, og studentene slår fast at de er på høy tid med en skikkelig festforestilling.

– Først og fremst finnes det veldig mye bra musikalitet blant dagens studenter, men dette er også en god anledning for høgskolen til å breske seg litt, smiler Thomas Hildonen. Prosjektleder Simen Ekeberg forteller at forestillingen vil fokusere på radioens rolle i samfunnet og den aktuelle slokkingen av FM-nettet.

– Det er positivt med framfang, men det er mye nostalgi som er knyttet til det gamle fm-nettet. Og vi vil markere overgangen til DAB med en stor forestilling, sier Ekeberg.

Rundt 60 studenter skal bidra med musikk under forestillingen, og arrangørene forteller at publikum kan glede seg til et program som brer seg over mange ulike tiår og sjangre.

– Det blir allsangfaktor, men vi skal også overraske med noen låter som mest sannsynlig er ukjent for mange, sier Hildonen.

– Vi kan love at det blir en virkelig variert forestilling, sier Ekeberg.

Håper på null tomme seter

Nå satser lærerskoleelevene på å trekke mange mennesker til Hamar kulturhus, og studentene forteller at billettsalget er godt i gang.

– Det å fylle Kirsten Flagstad-salen er kanskje et litt hårete mål, men vi har trua på at dette går vegen. Det finnes mange grunner til å ta turen, og vi håper at studenter fra både Lillehammer og resten av Innlandet kommer for å være med på festen, sier Hildonen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat