buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
RAZIKA: Ute med sitt tredje album, som allerede tegner til å bli ett av årets beste, ifølge HAs anmelder. FOTO: nTB SCANPIX
 
Razika - norges tøffeste jenteband
Bergenserne er forsatt inspirert av ska og indie-pop.

0
Publisert: 29.jan.2015 04:00
Oppdatert: 29.jan.2015 07:47

K. Dahl Eftf./Warner Music

Norges tøffeste jenteband, Razika, er endelig ute med tredjeskiva etter stor suksess med både «Program 91» og «På vei hjem».

Bergenserne er fortsatt inspirert av både ska og indie-pop, og denne gangen er de enda hardere i utrykket enn tidligere, spesieltpå låter som «Faen ta deg» og «Kjedelig». Som tidligere minner lydbildet om The Buzzcocks, til tider om The Shadows, og også på Norges egne The Pussycats, blant annet med den myke «Gutten i dongrijakke».Jentene synger både surt og søtt om kjærligheter, harde kvelder på byen og sommernetter. På «Ut til de andre» går låtene fra høydepunkt til høydepunkt, og Razika byr på et av årets beste rockealbum allerede i januar.

Omtalt av Christian K. Søberg

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat