buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Return: Fra venstre Henning Ramseth, Øyvoind Håkonsen, Knut Erik Østgård og Tore Larsen.
 
Return med hyllest til farsrollen
HA gir den en firer på terningen.

0
Publisert: 27.aug.2015 04:00
Oppdatert: 27.aug.2015 07:33

Grammofon

Returns nye singel «Father Father», ble lansert i forbindelse med bandets store jubileumkonsert under Stangedagene forrige helg. I motsetning til selve feiringen handler denne sangen om noe langt mer hverdagslig og seriøst. Dette er nemlig en hyllest fra tekstforfatterne Knut Erik Østgård og Øyvind Håkonsen til farsrollen. Her er ikke budskapet pakket inn i kryptiske metaforer, og selv om framførelsen oppfattes som personlig, er dette en tekst som vil treffe de aller fleste. Låta innledes med et rolig vers, og det er først når refrenget settes i gang man kan høre at bandet kjører på samtlige sylindre. Sangen bærer preg av en naturlig, men forholdsvis standardisert, oppbygging, og rundt tredje refreng finner «Father Father» sitt høydepunkt med en flott gitarsolo og påfølgende modulering. En flott pop-låt låt med et sterkt budskap og skikkelig Return-signatur.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat