12. des
Live at Stange: Knut Erik Østgård, Tore Larsen, Øyvind Håkonsen og Henning Ramseth feiret jubileum sammen med tusenvis av stangesokninger.
 
Return sto for årets musikkfest - her er resultatet
Live at Stange får en femmer på terningen.

0
Publisert: 10.des.2015 04.00
Oppdatert: 10.des.2015 11.38

Det var Return som sto for årets største musikkfest i Stange da bandet markerte sitt 30-årsjubileum med en storslått gratiskonsert midt i sentrum.

Nå viser det seg at bandet dokumenterte hele konserten med opptak av både lyd og bilder, og her er resultatet: En dobbeltutgivelse fra konserten i både cd og dvd-format.

«Live at Stange» klinger kanskje ikke like vakkert i ørene som «live at Budokan» eller «live at the Royal Albert Hall», men selve resultatet er faktisk ikke milevis unna. Tusenvis av mennesker ga heltene perfekte arbeidsforhold gjennom hele kvelden, og her finner man flere magiske live-øyeblikk undervegs.

Se alle HAs musikkanmeldelser her!

Her får man bandets største og mest populære slagere gjennom 30 år i manesjen, og selve produksjonen er proft og overbevisende gjennomført. Kvaliteten på er god på både lyd og bilder, og det rutinerte bandet leverer selvsagt til toppscore fra scenen.

Den perfekte utgivelsen for dem som ikke hadde anledning til å være til stede, men også for alle som har et ønske om å gjenoppleve festen.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke