buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Rudberg spilte opp til bygdefest
Nesten samtlige i lokalet stemte i da Rune Rudberg Band lagde show fra scenen på Herredsvang.

Publisert: 24.mai.2017 23:25
Oppdatert: 25.mai.2017 12:55

Hele 500 mennesker var samlet for å lage fest da Herredsvang Forsamlingshus inviterte til konsert med Rune Rudberg Band. 

– Vi er her først og fremst for å høre på Rudberg-ern, men vi har vært på Herredsvang tidligere, og vi visste at dette kom til å bli bra, sier Steinar Nicolaisen. Han og resten av familien hadde tatt turen fra Moelv til Romedal for å ta del i festen, og hele gjengen var strålende fornøyd med underholdningen som ble servert. 

– Karrieren til Rune Rudberg har vært som en berg-og-dal-bane, men med dette bandet er han i toppsjiktet i Norge. De låter alltid veldig bra, sier Nicolaisen.

Folksomt på dansegolvet

Det var trubaduren Ole Martin Iversen innledet kvelden, og med et repertoar bestående av nasjonale og internasjonale landeplager tok det ikke lang tid før publikum Kom seg ut på dansegolvet. Deretter tok Rune Rudberg Band over showet, og med et program bestående av både nytt og gammelt sørget Rudberg og kompani for at det var tett med folk på dansegolvet gjennom resten av kvelden. 

Travel musiker

Rune Rudberg fikk sitt store gjennombrudd med albumet og den tilhørende tittellåten «Ut mot havet» i 1988. Siden den tid har han gitt ut hele 20 soloalbum samt en rekke album som vokalist i dansebandet Scandinavia. Rudberg har dessuten deltatt i Melodi Grand Prix hele seks ganger, senest i år med sangen «Run Run Away». 

Fulle hus

Driverne av Herredsvang opplever stor suksess med sin friske konsertsatsing. Konsertene med Anne Grete Preus samt Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes ble spilt for fulle hus, og til høstsesongen er artister som Frida Ånnevik, Lill-Babs, Guren Hagen og Odd Nordstoga klare for å fortsette suksessen. 

– Vi satser så lenge folket kommer, og det ser ikke ut til at vi trenger å gi oss med det aller første, smiler daglig leder Bjørn Inge Sandvold. 

Han forteller videre at de i år arrangerte bygdefest dagen før Kristi himmelfartsdag for fjerde år på rad. 

– Før i tida var det bygdefest nesten hvert eneste helg, og tanken er at vi skal skape den gode gamle feststemninga et par ganger i året. Det har vært veldig bra så langt. I kveld er det 500 folk her inne og det er ny rekord, sier Sandvold. 

Se bilder øverst i saken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat