16. des
 
Shirley Bassey
Hello like before

0
Publisert: 07.des.2014 17.46
Oppdatert: 07.des.2014 17.46

RCA / Sony

Er du som meg, forbinder du Shirley Bassey særlig med James Bond-låta «Goldfinger» fra 1964. Når Bassey gjør en nyinnspilling av hiten femti år etter (!), skal hun først og fremst ha for utholdenheten. I tillegg er den karakteristiske stemmen fortsatt intakt. Men blant de elleve låtene hun har plukket ut på dette albumet av personlige favoritter, er «Here's to life» og «It was a very good year» også verdt å lytte til. Verre er det med Stings «Englishman in New York», som ikke på noen måte kommer opp mot originalen, eller tilfører noe nytt. Det gjør heller ikke Basseys versjon av «Fever». Når samtidig orkestreringen høres ut som «boksmat», metallisk i stedet for organisk, blir helhetsinntrykket dessverre upersonlig og flatt.

Omtalt av Anne EkornholmenTERNING 2

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke