buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
juleplate: Silje Nergaard har utvidet sin juleplate med tre nye låter i år.
 
Silje Nergaard til en sekser
Les hva HA mener.

0
Publisert: 26.nov.2015 04:00
Oppdatert: 26.nov.2015 10:01

For fem år siden utga Silje Nergaard julealbumet «If I Could Wrap Up A Kiss». Nå relanseres albumet med tre nye sanger, inkludert duetter med Jan Eggum og Karin Krog. Den gjennomgående blide, varme og jordnære stemmingen som preget plata i 2010, er fortsatt rikelig til stede, og er ytterligere styrket med de nye låtene på årets «Deluxe»-utgave.

Les alle HAs musikkanmeldelser her!

Det er nedpå og vakkert, og Silje har selv skrevet fin melodi til Jan Eggums hverdagsnære tekst på «En liten klem». «The Secret of Christmas, opprinnelig skrevet for Bing Crosby, får også en nødvendig nærhet gjennom Siljes måte å gjøre det på. Og duetten med Karin Krog på «A man, a woman and child» er en herlig avrunding av et julealbum jeg har plukket fram hvert år siden det kom første gang, og som har styrket seg ytterligere i år.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 6

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat