12. des
 
Simple Minds
Big Music

0
Publisert: 07.des.2014 17.48
Oppdatert: 07.des.2014 17.48

Sony

Simple Minds overrasker stort med albumet «Big Music», ei gjennomarbeidet plate. Med vokalist Jim Kerr og gitarist Charlie Burchill som de eneste gjenværende fra originalbesetningen, låter det på bandets 16. studioalbum tungt og tøft. Simple Minds har vært et band i skyggen av U2, slik også her. Man hører liksom The Edge og Bono i bakgrunnen, men det er greit. Simple Minds vil aldri klare å riste av seg 1980-tallet, men Kerr & co klarer å mikse det gamle med det nye. «Midnight Walking» er som å ta steget tilbake til et fullsatt 1983-diskotek, men samtidig en låt som vil funke på dansegulv i dag. Det meste er rytmisk, dansbart og alt har et sound av stadionrock over seg. I en musikkverden der alt skjer raskere, er det godt det fortsatt er plass for slike band.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Terning: 5

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke