buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Sjarmerte publikum i senk
Silya & The Sailors loset 330 publikummere gjennom en energisk og svett musikalsk helaften på Gregers.

Publisert: 01.okt.2016 23:31
Oppdatert: 01.okt.2016 23:31

- Hun er helt rå, og hun har full kontroll på alt som foregår på scenen, sier Linn Marie Berntsen. Hun fulgte lørdagens konsert fra første rad sammen med storesøsteren Svanhild Kristine Berntsen, og begge to var gjennomvåte av svette etter den energiske forestillingen.

- Jeg sto på samme sted da Silya var her for to år siden, og det var så bra at jeg var nødt til å stå på samme plass i dag, sier Linn Marie Berntsen. Den entusiastiske duoen er klare på at artister som Silya er sjelden vare.

- Hun leverer over hele spekteret, og hun utstråler ekstremt mye personlighet gjennom sangene sine. Hun har en helt utrolig formidlingsevne, sier Svanhild Kristine Berntsen.

- Hun har en helt spesiell evne til å få med seg publikum, sier Linn Marie Berntsen. 

Silje Haugum Nymoen, alias Silya, sjarmerte nasjonen i senk da hun tok hjem seieren i NRK-programmet Stjernekamp høsten 2013. Artisten gjorde seg bemerket allerede i 1999 som vokalist i gruppen Muliticyde, før hun senere jaktet på en solokarrière i USA. Etter flere år i New York kom Silya hjem til Norge, og i 2014 ga hun ut albumet «Unanchored» til strålende kritikker, deriblant terningkast frem fra HA. Nå er hun klar for norgesturné, og Hamar og Gregers var første stoppested på reisen som omfatter konserter i Drammen, Halden, Lillestrøm, Nøtterøy og Oslo. 

Med et slagkraftig band bestående av både blåsere, gitarister og trommeslagere sørget hun for fest på Gregers, og artisten uttrykte stor glede over å kunne åpne høstturneen i Hamar.

- Det er veldig moro å starte i Hamar. Dere er herlige, slo Silya fast under konsertens innledning. Programmet besto stort sett av låter fra artistens egen katalog, og etter 90 minutter med store mengder energi, lekne soloer og grenseløs spilleglede var Silya ferdig i Hamar for denne gang. 

Se bilder fra konserten øverst i saken. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FORNØYD: Linn Marie Berntsen fulgte konserten fra første rad.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat