buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
OPPLØST: Popgruppa Team Me fra Elverum, her fotografert i fjor sommer, signaliserer at tiden som popgruppe er over.
FOTO: ANDERS GROBSTOK DALEN
 
Slutt for Team Me
Popgruppa Team Me fra Elverum melder tirsdag ettermiddag at gruppa er oppløst.

Publisert: 03.nov.2015 16:12
Oppdatert: 04.nov.2015 07:00

I pressemeldingen på engelsk skriver bandet blant annet:

"Det er med stor tristhet, men også litt lettelse, at vi nå drar i bremsene på Team Me-toget og sier det var det. Årsakene er mange, men ikke viktige akkurat nå. Som de sier, alt har en ende".

Siste konserter

Norgesturneen nå i november, hvor de skal spille konserter i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, blir dermed det siste vi får se av popgruppa.

Videre skriver de i pressemeldingen at de ser på seg selv som ekstremt heldige etter reisingen og opplevelsene verden rundt, og at livene deres er forandret for alltid.

De seks medlemmene vil fortsette med musikk i hver sine retninger, mens Marius Drogsås Hagen vil fortsette å skrive musikk under Team Me-navnet.

Spellemannspris

Team Me gjorde sin konsertdebut i Trondheim 22. januar 2010, etter å ha blitt plukket ut som en av ti finalister til Urørt-finalen i 2010.

Siden den gang har gjengen fra Elverum vunnet prisen for "Årets popgruppe" under Spellemann (2011), turnert verden rundt, og så godt som kontinuerlig vært listet på radio. Det har også blitt flere norske og utenlandske nominasjoner og priser gjennom årene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat