buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Rock: Vegar Larsen, Anders Langberg, Ole Kristian Østby, Øyvind Strønen Johannesen, Tommy Kristiansen og Kjetil Banken spiller på Gregers lørdag 10.9.
 
Friskt og moderne
Join the Circus

Publisert: 08.sep.2016 04:00
Oppdatert: 08.sep.2016 08:13

Mighty Music / Target Group

Hamar-bandet Souls of Tide har levert varene på lokale scener i flere år, og nå kommer endelig debutalbumet. Bandet lar seg inspirere av giganter som Deep Purple og Black Sabbath, og selve fundamentet er bygget på elementer fra rockens gullalder på 70-tallet. Det gjennomgående uttrykket i «Join the Circus» oppleves allikevel som både friskt og moderne, og på den måten har bandet funnet en gylden middelvei mellom to vidt forskjellige tidsepoker. Souls of Tide går rett på sak med singelen «She’s Dead», og følger opp med en solid samling rockelåter. Energinivået er gjennomgående høyt, og bandet avløser med nok variasjon til å holde trykkokeren gående gjennom samtlige låter. Vegar Larsen fungerer utmerket i vokalist-rollen, Kjetil Banken gjør en markant og god jobb med sitt hammondorgel, gitaristene byr på kreativt spill og fete riff og kompet gjør akkurat det som trengs for å oppnå en enkel, tøff og fengende helhet. Resultatet er både lettspiselig, fengende og veldig, veldig tøft.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat