8. des
Albumdebuterer: f.v. Marianne Stranger, Gunnar Brøntveit, Kai Christoffersen og Eva Randidatter lanserte det selvtittullerte debutalbumet «Koo Koo Kitchen» i går 5.8.
 
Spente debutanter
Koo Koo Kitchen, med hamarsingene Eva Randidatter, Gunnar Brøntveit og Marianne Stranger, er klare for platedebut og Øyafestivalen.

0
Publisert: 08.aug.2016 13.43
Oppdatert: 08.aug.2016 13.48

– Albumet har vært ferdig en god stund, men det er først nå vi føler at timingen er riktig, sier Koo Koo Kitchens Marianne Stranger etter platelanseringen. Bandets selvtitulerte debutalbumet er nå tilgjengelig for nedlasting og strømming, og Stranger forteller at både hun og resten av gjengen i bandet er strålende fornøyd med resultatet.

– Vi har fått det som vi vil med arrangementene og produksjonen, og jeg synes vi har sterke låter med mye energi hele vegen, sier hun.

Marinerte låter

Koo Koo Kitchen holder til daglig base i Oslo, og bandet består av gitarist og vokalist Eva Randidatter, bassist Gunnar Brøntveit, trommis Kai Christoffersen, samt vokalist og gitarist Marianne Stranger.

Gruppen har blant annet gjort seg bemerket med en gjesteopptreden i tv-serien «Lilyhammer», og musikken beskrives av arrangørene bak Øyafestivalen som «en røff blanding av gitarer og passe doser harmonipop».

– Albumet er et resultat av veldig mye arbeid over mange år. Flere av låtene har ligget og marinert seg lenge, men vi har også med noen helt nye sanger, sier Stranger.

Musikalske sjelevenner

Tre av medlemmene kommer fra Hamar, og Stranger forteller at det er samarbeidet mellom bandets to frontfigurer som er selve kjernen i musikken.

– Jeg og Eva har spilt sammen i mange forskjellige konstellasjoner siden vi var i tenårene, og i musikken er vi omtrent som to tvillinger. Vi jobber intuitivt sammen, og komplementerer hverandre, sier hun og legger til:

– Gutta bidrar selvsagt veldig mye de også. De er både dyktige og tålmodige, sier hun.

Nå går bandet på scenen på Øyafestialen i Oslo, og gjengen i Koo Koo Kitchen gleder seg til å vise fram sitt nyeste album.

– Med konserten på Øyafestivalen har vi en god anledning til å skaffe oss mange nye lyttere, og vi håper at så mange som mulig legger merke til albumet, sier hun. Stranger håper dessuten at de snart finner en anledning til å spille på hjemmebane i løpet av den kommende tiden.

– Vi har spilt på Seb’s tidligere, og det er alltid hyggelig å komme tilbake til Hamar. Vi burde absolutt få til en konsert, sier hun.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke